fbpx

Velkommen

På Kanalhuset kan du bo midt i København på den historiske ø Christianshavn med de fredede bygninger og brostensbelagte gader. Vores 14 hotellejligheder er fordelt rundt i bygningen, og bidrager til husets dynamik, hvor du hurtigt bliver en del af huset. Vi vil gerne have, at du føler dig hjemme og vil give dig muligheden for at skabe en hverdag og et hjem.

Indretningen i lejlighederne er inspireret af dansk design fra 1930-1970, og er hver især indrettet med sit eget udtryk og hjemlighed. Indretningsfirmaet EEN har stået for indretningen af hele huset – fra møbler til bestik og malerier. Alle møbler er håndplukket, ompolstret og behandlet med henblik på sin egen patina, og hvert enkelt element er nøje udvalgt for sit bidrag til helheden. Der er taget stilling til detaljer i rummene.

Hver lejlighed har et fuldt ekviperet køkken med køleskab, fryser, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og køkkengrej. Derudover følger egen vaskemaskine, tørretumbler, Sonos højtaler og safe. Hver lejlighed har et åbent rum med køkken og tilhørende spisestue samt sofaarrangement. Soveværelset er separat, og er tilknyttet en walk-in garderobe. Alle lejligheder er forsynet med centralvarme.

Tæt på finder du Vor Frelser Kirkes snoede tårn og Fristaden Christiania, og på den anden side af broen ligger Nyhavn, Det Kgl. Teater, Amalienborg Slot og Strøget. Vi ligger desuden 3 minutter fra Christianshavns Metrostation, så det er nemt at komme rundt til andre dele af København, og der er også en direkte forbindelse til lufthavnen (ca. 20 minutter).

Ud over at tilbyde et værelse vil vi gerne introducere jer til det lokale miljø, og derfor anbefaler vi altid omkringliggende faciliteter. Vi viser dig købmanden rundt om hjørnet, hvor du kan købe blomster eller det bedste sted i området til at gå en tur. Du kan også sejle en morgentur i kajak, leje cykler hos den lokale cykelhandler og tage på eventyr i København, tage forbi det lokale motionscenter, besøge Sofiebadet til massage eller spise med om aftenen i vores Spisestue.

HER kan du læse mere om hvad vi anbefaler på Christianshavn og resten af byen

 

Klik for at se plantegning

Indretning

Entré
Fuldt udstyret åbent køkken
Opholdsrum
Køleskab og fryser
Opvaskemaskine
Mikroovn
Stort soveværelse med dobbelt seng
Skrivebord
Walk in closet
Badeværelse med bruseniche
Hårtørrer
Vaskemaskine
Tørretumbler
Wifi
Safe

Faciliteter

Ugentlig rengøring
Ugentlig skift af håndklæder og linned
WiFi

 

Aktiviteter

Vi har løbende forskellige aktiviteter i huset.
Her på vores hjemmeside kan du se hvilke aktiviteter vi, om de koster noget og hvor i huset de foregår.

Du er altid velkommen til at komme og høre mere i Baren.
På vores side med aktiviter kan du se hvad der sker lige nu.

Tryk HER for at komme videre