fbpx

Velkommen til Kanalhuset

I Kanalhuset finder du 12 boutique hotelværelser i kælderen, hvor du kan overnatte hvis du skal besøge København i et par dage. Kanalhuset ligger ud til kanalen på den karakteristiske ø Christianshavn midt i København. Bygget i 1754 danner Kanalhusets rammer for en oplevelse, af at bo i et lokalt miljø, omgivet af gamle fredet bygninger og brostensbelagte gader. Mange af byens store seværdigheder er inden for gåafstand, og over broen ligger Det Kgl. Teater, Nyhavn, Amalienborg slot og Strøget. Her på Christianshavn kan du besøge Vor Frelser Kirkes tårn eller Fristaden Christiania. Vi ligger 3 minutter fra Christianshavns Metrostation, så det er nemt at komme rundt i København, og det er også en direkte forbindelse til lufthavnen (ca. 20 minutter).

Indretningsfirmaet EEN har stået for indretningen af hele huset – fra møbler til bestik og malerier. Med fund fra loppemarkeder, auktioner og private samlinger har EEN været på udkig efter møbler og inventar som passer til huset. Alle møbler er håndplukket, ompolstret og behandlet med henblik på at belyse sin patina, og hvert enkelt element er nøje udvalgt for sit bidrag til helheden.

På Kanalhuset er vores 12 værelser, placeret i en hyggelig historisk kælder, forskellige med hver deres særpræg.
Alle de rustikke værelser har badeværelse med hårtørrer, udkig til gadeplan, stor dobbelt seng og wi – fi.

Parkering:
Vi har ingen privat parkering, og henviser til de offentlige parkeringspladser på vejen (grøn zone).
Det er en fordel at downloade EasyPark appen i forvejen.

Hvis nødvendigt anbefaler vi parkeringsgaragen på Ofelia Plads som ligger 1.5 km fra Kanalhuset.

Derudover findes der ladestationer til elbiler på hjørnet af Overgaden Oven Vandet/Skt. Annæ gade samt på Bodenhoffs Plads.

Værelserne

SMALL

Alle vores small værelser er udstyret med en dobbeltseng, og er egnet til 1 eller 2 personer. Værelserne rummer lige det man har brug for til et kort storbyophold.

MEDIUM

Vores medium værelser er egnet til 2 personer med mulighed for en ekstra opredning. Hvert værelse indeholder en daybed hvor man kan hvile fødderne, og et garderobestativ til at hænge sit tøj.

LARGE

Vores store værelser er rummelige, med mulighed for ekstra opredninger til familien. Værelserne er perfekte hvis man er i København over flere nætter eller blot har brug for lidt ekstra plads