fbpx

Møder på Kanalhuset

 

Vores møde- og konferencelokaler er ikke bygget som traditionelle mødelokaler. Rummene er indrettet med henblik på at skabe hjemlige rammer, hvor personlighed og liv kommer til udtryk og det naturlige lysindfald spreder sig i hele lokalet. Det giver en mulighed for at skabe en anderledes stemning i de gængse strategimøder, workshops eller netværksmøder.
Det er muligt at holde konferencer, kurser og workshops for større eller mindre forsamlinger på Kanalhuset.

Foruden rammerne til mødet, er det muligt at få mad og snacks som vores kok forbereder til jer. I Baren er der både varme og kolde drikkevarer. Vi indbyder derudover til aktiviteter som afbræk til mødet, såsom yoga, eller I kan deltage til vores fællesspisning om aftenen. Al forplejning sammensættes med os ud fra jeres behov, og vi tilbyder også overnatning skulle i have behov for det.

 

Eksempler

Vi tilbyder halv- og heldags lokaleleje, både til formiddag og eftermiddagsmøder. Klik HER for at læse mere om vores mødepakker, priser og bordopsætninger.

 

Stuerne

K. Larsen

K. Larsen er vores største rum.
Her kan man være op til 50 personer. Det er muligt med forskellige opstillinger alt efter jeres behov.

 

L. Sørensen

L. Sørensen består af 3 forskellige stuer
Her er bordopsætningen ikke fleksibel

I stuen til højre er der plads til 22 per.
I stuen til venstre er der plads til 14 per.

Dagligstuen er møbleret med sofaer og bløde lænestole.

Det er muligt at leje alle tre stuer eller blot en enkelt.

Hold dit møde i en af vores lejligheder

Du kan holde et møde i en af vores 14 lejligheder
Her kan I sidde i mere intime og hjemmelige omgivelser, hvor der er plads til 4-6 personer. Vi sørger for mad, kaffe og hvad der ellers måtte være brug for i løbet af dagen.

Fortæl os, hvad du har brug for, så finder vi sammen den bedste løsning.

Kontakt os på booking@kanalhusetcph.com

Lejligheden var så smuk. Vi havde fået sat en projektor op. Vi sad om bordet og i sofaen. Det gav en god energi til vores lille konference. Der var en mere afslappet og hyggelig stemning.Det var meget anderledes end de gængse konferencelokaler, som jeg har brugt. Mine ledergruppe var begejstret for stedet, så det er ikke sidste gang. Jeg kan også forestille mig, at vi kunne komme tilbage og spise en ”private dining” middag i en af lejlighederne.

Signe Bockhahn Bjerregaard, områdechef fra Rudersal Kommune

Jeg kendte til Kanalhuset, fordi jeg selv bor på Christianshavn. Når jeg går tur med min hund, ser jeg, hvordan byen åbner sig. Da vi skulle finde et sted til lanceringen, fik vi en rundvisning i Kanalhuset. Og vi var blown away. Det ramte os, og stilen var den perfekte ramme for den nye kollektion. Det blev til 1-1 møder, hvor vi kunne vise tøjet frem til moderedaktører, stylister og influencere. Rammerne gjorde, at vi fik en helt anden relation end normalt. Vi fik mulighed for at tale i dybden og fortælle vores historie på en helt ny måde. Jeg ville gøre det igen og udnytte det smukke rum i en anden sammenhæng, for eksempel, hvis vi skulle lancere en yoga-kollektion. Jeg kunne også forestille mig at bruge stedet i modeugen med modeller i hver lejlighed. Og man kunne invitere på middag her i modeugen. Jeg er bestemt interesseret i at bruge Kanalhuset igen.

Sarah Rohde, CEO i konsulentbureauet Mørch & Rohde